torstai 18. toukokuuta 2017

Juuri nyt!

Juuri nyt on parasta:

Valoisat aamut. Vaikka yö olisi ollut huono, olen heti paljon pirteämpi kun heti aamusta on valoisaa. On ihanaa kun näen kantaa Aamoksen alakertaan ilman, että joudun ensin valaista reitin. Toivottavasti saamme pian myös lämpimämmät säät! Toisaalta taas valoisuus tarkoittaa sitä, että meidän pitäisi vihdoin hankkia pojun huoneeseen pimennysverho. Nykyinen viritelmäni on toki tyylikäs: Hakaneuloilla verhoon kiinnitetty nukkaantunut viltti. :D

Kirpputorit. Ihan mahtavaa, että voi ostaa säkillisen vaatteita pojulle ja summa kassalla on harvoin yli kymmenen euroa! Tänään löysin hienon välikausihaalarin vitosella ja ihanan lippahatun eurolla! Viime viikolla löysin kurahousut kahdella eurolla! Aamos myös viihtyy rattaissa yleensä koko kierroksen ajan.


Kotipäivät. Tovi sitten pitkästyin kotona, mutta nyt tämä asia on muuttunut. Syy on varmaan se, että nykyisin Aamos nukkuu kahdet päiväunet ja molemmat kestävät yleensä kaksi tuntia, välillä jopa enemmän! Aamun unilla nukun yleensä myös itse, mutta iltapäivällä juon kahvia ja katson hömppää! Käymme myös aina vaunulenkillä, puistossa keinumassa ja rymyämme hiekkalaatikolla.

Las chicas del cable. Paras sarja just nyt! Netflixistä löytyy!

Aamos. Juuri nyt rakastan häntä enemmän kuin eilen. Huomenna taas enemmän kuin tänään. Miten se on edes mahdollista? Pakahdun onnesta aina kun katson pientä poikaani!


Äi-ti ti. Äitiä hoetaan paljon. Ihan huvikseen, mutta myös niin, että se on selvästi tarkoitettu minulle. Etenkin herätessä ja kun tulee itku tai hätä. Myös Ei! on vahvasti mukana arjessa. ( Kyllä, jo nyt. Apua.) Yleensä silloin kun pojun pitäisi nukahtaa, mutta hän ei millään malttaisi. Myös Isi-sana on jo osoitettu selvästi isille. :)

Nukkuminen. Tuntuu, että pikkuhiljaa meilläkin yöt paranevat. Aamos on kai aina nukkunut vauvaksi ihan hyvin, mutta nyt ei 19-6.30 välillä enää herätä tissille kuin max. kolme kertaa. Ystäväni sanoikin, että kun lapsi nukkuu päivällä hyvin, usein myös yöt paranevat. Aamoksen kohdalla tämä taitaa pitää paikkansa. Pidetään peukkuja!


Juuri nyt masentaa:

Töihin paluu. Rakastan työkavereitani ja töissä on aina oikeasti kivaa. Välillä tietty v*tuttaa, mutta yleensä aina on kivaa. Palaan töihin 1.9. Aamos aloittaa päivähoidossa 21.8. Tuntuu todella pahalta. Tahtoisin niin olla kotona pienen poikani kanssa. Raha-asiat estävät tämän ja sen takia harmittaa vielä enemmän! Miksi en ole säästänyt enempää? Oi miksi? :( Uskon, että Aamos kyllä viihtyy päiväkodissa, mutta arki-illoista tulee liian lyhyitä. Yhteistä aikaa jää vain muutama hassu tunti.

Kipeä naama. Ilmeisesti kroppa on nyt kovassa stressitilassa. Yritän rentoutua, mutta tuntuu, että viipotan ja häsellän ihan kokoajan! (Hammaslääkärissä ja korvalääkärissä on käyty. ) Yritän tehdä leukajumppaa joka ilta ja varata pian ajan hierontaan.


Onneksi masentavia asioita on vain muutama. Juuri nyt elämä on aika pirun kivaa! :)


2 kommenttia:

  1. Ihana et on muitakin jotka myöntää että töihinlähtö v*tuttaa. Mulla kanssa syksyllä töihin paluu edessä, hyi hemmetti. Lapsonen silloin vaivaiset 1 vuotta ��

    VastaaPoista

Ne parhaat palat just nyt!