torstai 18. tammikuuta 2018

Vuosi 2017

Vuotta 2018 on kulunut nyt jo 18 päivää. Meillä on taas sairasteltu, joten iltaisin en ole ehtinyt kirjoitella tänne nettipäiväkirjaan. Itse en harrasta lupailuja uudelle vuodelle, eikä minulla ole mitään odotuksiakaan. Kaikki on elämässä juuri nyt oikein hyvin ja toivon, että vuosi 2018 tulee olemaan yhtä mukava.

Instagramia selaillessa on hauska kerrata menneen vuoden tapahtumia. Millainen vuosi meillä sitten olikaan?

Tammikuun kohokohta oli ehdottomasti se, että natiainen sai kaksi ensimmäistä osaa purukalustoonsa! Hampaat tulivat yllättävän kivuttomasti alaleukaan. Yhtenä päivänä, tarkasti 5.1.17, alaleuassa vain nökötti kaksi valkoista hammasta. Miten se saattoikin tuntua niin ihanalle, että lapselle kasvaa ensimmäiset hampaat? Hih. 😊 Ensimmäisiä makujakin oltiin maisteltu jo kuukauden päivät.


Helmikuun alussa meillä ryömittiin jo kovaa vauhtia. Lisäksi liikuttiin kierimällä. Muistan kuinka nauroimme, kun poju veti koko olohuoneen halki pötkönä kierien. Voi sitä riemua kun pääsi eteenpäin omin voimin!

Maaliskuussa kevät teki tuloaan ja poju sai hienot aurinkolasit! Kokkailin myös paljon soseita. (kyllä on muuten nykyisin helppoa, kun kaikki perheenjäsenet syövät lähes samaa ruokaa. 😃) Maaliskuussa hemmottelin myös itseäni ja ostin uuden salirepun. Reppu oli myös todella kätevä, kun reissasi Jörsselin kanssa ympäri kyliä.


Huhtikuussa vietimme tyttöjeniltaa ja nautimme ystäväni tekemistä herkuista! (Kyseinen nainen on kyllä niin väärällä alalla, kokkikouluun mars!! ) Huhtikuussa mökkeilimme myös koko perheen voimin ja totesimme, että se ei ole Aamoksen juttu. Vieraassa paikassa nukuttiin ehkä kaksi tuntia yön aikana. 😃 Tässä kuussa myös herra Yrjö vieraili kotonamme. Onneksi kyseinen pöpö on pysynyt pois pojusta. Kyseisen taudin jälkeen, poju oppi kuitenkin nousemaan tukea vasten. Ehkä se tauti antoi tähän taitoon jotain puhtia? Huhtikuussa Aamos kokeili myös ensimmäisen kerran keinumista kummitädin pihalla. Se oli tietysti tosi hauskaa!
Toukokuussa vietimme vappujuhlaa kerhon kanssa. Arvaako kukaan pojun isän ammattia? 😊 Toukokuussa äitihenkilö kävi myös vähän rimpsalla, kun juhlimme ihanan ystäväni polttareita! Sääkin oli silloin aivan mahtava, seurasta puhumattakaan! Kotona ihmeteltiin, että kuinka kovaa poju kävelikään tukea vasten. Vastahan se ryömi?Kesäkuussa kävimme taas mökillä parikin kertaa. Perheriitaahan ne oli taas koko reissut, mutta ehkä tänä kesänä on jo helpompaa? 😃 Lievitin myös materian janoani uusilla aurinkolaseilla.

Heinäkuussa matkustimme Kuusamoon juhlimaan ystäväni häitä. Häät olivat ihanat ja viihdyimme lähes aamuun asti! Kaksi yötä erossa pojusta oli kyllä hieman liikaa, mutta onneksi pärjäsimme molemmat hyvin. Minulle oli myös saavutus se, että lensin ilman lääkitystä Kuusamoon. Yleensä moiseen suoritukseen tarvitaan rauhoittava tai kaksi. Heh. Tässä kuussa juhlittiin myös tietysti Aamoksen syntymäpäiviä. Komeat yksi vuotta pamahti mittariin. Kyllä äiti oli ylpeä. Aamos oppi myös kävelemään pari viikkoa ennen vuoden ikään. Se oli huisia!
Elokuussa mökkeilimme mammaystävien kesken. Saimme taas nauttia ystäväni tekemistä herkuista! Matkustimme myös perheen kesken Tallinnaan, leikimme Hoplopissa. Mahtui tähän kuuhun myös toinenkin tyttöjen ilta, sekä ilta kaupungilla ihan kahdestaan miehen kanssa. Se ilta sisälsi mm. 15 euron drinkin. (kannattaa aina kysyä hintaa kun tilaa ”jotain hyvää”). 😃 Elokuussa alkoi myös Jörsselin päiväkotiura.
Syyskuussa palasin itse sorvin ääreen. Vietimme myös taas ruokailu-illan tyttöjen kesken. Pääsin myös taas aivan ihaniin häihin.


Lokakuussa meillä oikeastaan vain sairastettiin. 😃 Apua..samoin marraskuussa, ja joulukuussa. Mukaan mahtui onneksi myös muutamat pikkujoulut. Asustevalikoima kasvoi myös hieman. (koska synttärilahja itselle).

Toki vuoden aikana käytiin paljon jumpissa, nähtiin ystäviä, kerhoiltiin jne. Syyskuusta lähtien tosin olemme lähinnä sairastaneet ja käyneet töissä. 😃

Liian nopeasti meni vuosi 2017. Toivottavasti tämä vuosi etenisi hieman hitaammin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ne parhaat palat just nyt!