maanantai 31. heinäkuuta 2017

Rakas 1v

Facebook kertoi, että 31.7. vuonna 2012 olin kävellyt tunnin ja hikoillut salilla 45 minuuttia. Kyllä, ilmeisesti tämä piti infota muille. 31.7. vuonna 2013 taas kirosin leikattua silmääni. Silmä kun näytti uhkaavasti siltä, ettei se parane ja täten en olisi päässyt Flowun katsomaan HAIMia. Karsastusleikkaus oli kyseessä ja silmä onneksi parani. HAIMin keikka tosin oli pettymyts. 31.7. vuonna 2014 olin linkittänyt hassun hauskan Naurunappula-kuvan ja 31.7. vuonna 2015 olin intoillut alkavaa kesälomaa, etenkin hyvää sääennustetta

31.7. viime vuonna olin ollut tovin jo äiti. Kello 1.20 maailmaan oli syntynyt ihana pieni poikamme. En päivittänyt Facebookkia, mies oli tehnyt päivityksen illalla klo 20.03. Kuvassa oli pieni poikamme kapalossa, neulehattu päässä. Kuvatekstinä oli sydämen kuva. (1.8.2016 lähtien olen kyllä päivitellyt kuulumisiamme someen, "jonkin" verran. :D)


Pieni suuri poikamme täytti tänään siis vuoden. Kokonaisen vuoden! Hurjaa!

Aivan ihmeellistä miten ihminen kasvaa ja kehittyy vuodessa! Senttejä on tullut lisää 25, painoa yli kuusi kiloa,  vaatekoko on kasvanut koosta 56 kokoon 80! Muutamia sanoja on opittu, askelia otettu ja syödäänkin jo kuin aikuinen ihminen konsanaan! Huisia! Meillä ei enää asusta vauva. Meillä asuu taapero.


Vuosi on ollut rankka, mutta kuitenkin paljon helpompi mihin varauduin. Öisin on heräilty, mutta todella harvoin on menty päiviä ns. samoilla silmillä. Aamoksen kanssa on ollut ihan ns. rentoa ja kokoajan arki helpottuu. Uhmailut ärsyttävät, mutta on hauskaa seurata miten pienelle ihmiselle kasvaa oma tahto ja miten hän harmistuu jos ei osaa/saa tehdä jotain.


Vanhemmuus on ollut upeaa, ihanaa, helppoa ja joskus haastavaa. Innolla jo odotan, mitä pieni rakkaame oppii seuraavan vuoden aikana.

Paljon onnea pieni kultuni! Äiti on onnellinen ja ylpeä. <3

2 kommenttia:

  1. Onnea kovasti teidän 1 vuotiaalle.. ♡

    Meilläkin juhlittiin vasta.

    http://belleepoquewedding.blogspot.fi

    VastaaPoista

Ne parhaat palat just nyt!