maanantai 8. toukokuuta 2017

Mammalomalaisen lempparit

Nyt on pakko kirjoittaa laukuista! Ennen Aamosta, käytin arkisin lähes aina kädessä kannettavaa laukkua. Osassa on mukana crossbody-hihna, mutta kädessäni killui lähes aina hihnaton laukku. Olen aina kantanut mukanani tosi vähän tavaraa, joten laukkuni eivät ole olleet ikinä kovin suuria.

Nyt kannan tavaraa mukanani entistä vähemmän. Mukana kulkee ainoastaan pieni lompakko, avaimet sekä puhelin. Rattaissa on toki hoitolaukku, mutta se sisältää ainoastaan Aamoksen tavaroita.

Pienimmät laukkuni ovat näin mammalomalla olleet ne kaikista kätevimmät kantaa omia tavaroita. Lisäksi hihna takaa sen, ettei pankkikorttia tai puhelinta tarvitse kaivaa massiivisen hoitolaukun syövereitä. Miten minun hoitolaukkuni onkin aina niin sekaisin, kuin sekaisin voi olla?

Tässä ne nyt tulevat! Saanen esitellä, Sirpan suosikit!

Louis Vuittonin Milla oli alunperin käytössä vain esimerkissi juhlissa, mutta lopulta ostin laukkuun sopivan hihnan ja näin se pääsi ulkoilemaan useammin. Hihna ei ole Vuittonin, mutta yritän elää asian kanssa. :D


Milla on älyttömän näppärä arkilaukuksi! Mukaan mahtuu mainiosti kaikki mitä arkisin tarvitsen ja laukku sopii asuun kuin asuun. Välillä söpöilen ja koristan Millaani vaaleanpunaisella pompomilla. Kukapa 30-vuotias ei niin tekisi? Ainoa miinus on tuo kuosi. Logot eivät enää oikein nappaa, mutta en raaski tätä söpöliiniä myydä, kyseessä on kuitenkin ensimmäinen Louis Vuitton laukkuni. Ostin laukun 2012 ja vaikka se on nyt ollut käytössä päivittäin, ainoastaan logolaatta on saanut muutaman naarmun,


Täytin viime vuoden lopussa kolmekymmentä. Kyllä, kolmekymmentä, ja vanhempien avustuksella ostin itselleni lahjaksi Louis Vuittonin nano Alman. Kyseinen väri piti tilata Ranskasta, mutta odotus palkittiin! Laukku on ihana! Onneksi ei muuten enää tarvitse perustella vanhemmille sitä, että miksi laukku on oikein hyvä kohde tuhlata ne ylimääräiset eurot!


Olen lukenut, että materiaalina epi naarmuuntuisi helposti, mutta ainakaan tämän laukun kohdalla se ei pidä paikkaansa. Toki kohtelen laukkujani aina hyvin, mutta Aamoksen kanssa kulkiessa, saattaa laukku ottaa joskus osumaa. Omistan myös epi nahkaisen pochetten 90-luvulta ja siinä pinta on myös yhä kaunis ja ehjä. Ainoa huono puoli on laukun "jäykkyys". Vetoketju ei avaudu kuten Millassa, mutta luulen, että nahka antaa hieman periksi, kun Nano Alma saa ikää.


Tammikuussa aloitin taas kuntosalin sekä äiti-lapsi jumpan. Kun yhtenä iltana seisoin odottamassa dösää, jumppakamat Alkon kassissa, päätin, että tarvitsen ehdottomasti repun! Siis ehdottomasti, vaikka pankkitili sanoi Ei. Olin saanut ystävältäni lahjakortin Zalandoon ja monen yön vaatineen etsinnän jälkeen, päädyin ostamaan Love Moschino  nahkaisen repun.


Reppu poikkeaa täysin tyylistäni, mutta on ollut todella hyvä ostos! Mukaan mahtuu aina jopa kahdet jumppakengät! Reppu on myös mukava selässä ja se on helppo pakata. Oikea tilaihme!


Siinä ne olivat, kaunokaiseni!

Äidiksi tuleminen on ehkä hieman saanut minut harkitsemaan ostopäätöksiäni, hieman. Enää en ehkä itkisi, jos saisin uuden ja täydellisen laukun. Kyllä, kun aikoinaan sain vihdoin ostettua itselleni käytetyn Chanelin, tirautin pari kyyneltä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ne parhaat palat just nyt!