tiistai 11. huhtikuuta 2017

Tästä se alkaa, vai alkaako?

..nimittäin blogi vol. 102387429010. Katsotaan kuinka kauan jaksan tänne tällä kertaa näpytellä ajatuksiani. Arki on nyt kuitenkin pysyvästi muuttunut, ja tuntuu, että viimeinkin elämässäni tapahtuu oikeasti kirjoittamisen arvoisia asioita!

31.7.2016 "putkahti" parin päivän työstämisen jälkeen maailmaan jotain käsittämättömän ihanaa. Heinäkuun viimeisenä yönä kello 01.20 syntyi poikamme Aamos. On sanomattakin selvää, että hän on syy siihen miksi arkemme on muuttunut pysyvästi ja parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä herrasta ja äitiydestä syntyy tulevaisuudessa varmasti eniten tekstiä.


Pienen poikavauvan lisäksi olen äiti kahdelle karvavauvalle. Vauvan heräilyn lisäksi saamme välillä todistaa karvakasa Börjen ja lyhytkarvaisemman tapauksen, Lyylin, yöjuoksuja. Näistä sekarotuisista rakkauspakkauksista syntyy myös varmasti ajatuksia tänne blogiin.


Odotin, että äitiys olisi poistanut sisälläni asuvan harakan, mutta näin ei käynyt. Kaikki kaunis, useimmiten myös kallis, kiehtoo minua, etenkin jos kyse on kauniista asusteista. Sormet syyhyten selaan jo verkkokauppoja ja suunnittelen mihin tuhlaisin tulevat veronpalautukset. Aamos saa silti lähes kaiken käytettynä. Reilua, tiedän! Kirpputoreista onkin tullut uusi ja koukuttava harrastus!Lisäksi arki koostuu musiikista, parisuhteesta, kerhoista, ystävistä ja erilaisista yrityksistä päästä eroon raskauskiloista.

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ne parhaat palat just nyt!